StailamosTUOTTEET
ILMAISOHJEITA
NAISILLE
MIEHILLE
PALLUKKA

Tempur - Pallukka hierontaväline

TEHOKAS JA TURVALLINEN HIERONTAVÄLINE

Pallukka hierontaväline on useiden kuntoutusalan ammattilaisten suosittelema ja sitä käytetään erilaisissa terapiahoidoissa. Se on yksinkertaisen helppo apuväline lihasten käsittelyyn, niin kotihieronnassa kuin ammattikäytössäkin.

Pallukan salaisuus. Kimmoisat ja luistamattomat kumipallot myötäilevät pehmeästi ja uskomattoman tehokkaasti, hieroen pois jännitykset ja lihaskivut niskasta, hartioista, selästä sekä jaloista.

Pallukka on turvallinen. Kuka tahansa oppii sitä käyttämään. Se säästää hierojan käsiä ja sopii hyvin myös erilaisten terapiahoitojen apuvälineeksi.

Miellyttävä tuntemus. Pallot käsitettelevät lihasta vyöryttämällä, ihoa hankaamatta. Näin hieronta on miellyttävän nautinnollista.

Kotona ja työpaikalla. Ota Pallukka mukaan työpaikalle yhteiseksi taukorentouttajaksi. Käytä Pallukkaa kotona niin usein kuin tarvetta hierontaan ilmenee.

Pallohieronta on helppoa, tehokasta ja rentouttavaa. Eikä vie aikaa, vain muutama minuutti kerrallaan riittää. Anna laitteen pyöriä vapaasti käsissä hitain rauhallisin liikkein.

Alaselän itsehoita. Asetu lattialle selinmakuulle ja vie laite kipuilevaan kohtaan alaselän alle (ranka jää pallojen väliin). Makaa pallojen päällä liikkumatta muutama minuutti tuntemuksesta riippuen. Kokeile vaikutusta myös pallojen väliä muuttamalla ja nikamaväliä vaihtaen.

Yläselän itsehoito. Yläselän kipua aiheuttavat usein rintarangan lukot. Mene selinmakuulle ja aseta laite lapojen kohdalle, pallot rangan kahta puolta. Rullaa hitaasti edestakaisin samalla voimakkaasti sisään-ulos hengittäen.

Pallukkaesite

Hinta: 47 €

TILAUSLOMAKE

Tilaukset postitetaan pääsääntöisesti kahden päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta, Itellan Express Business Day pakettina. Business Day paketti toimitetaan vastaanottajan osoitteeseen lähetystä seuraavana työpäivänä kello 14 mennessä.

Tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Nimi:

Osoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Sähköpostiosoite:


Kiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu
0600 303 006 (2,95€/min + ppm)
info@stailamos.fi
Y-tunnus: 2249244-8