StailamosMISSIO

Stailamos Oy

Stailamos Oy on perustettu 2009. Stailamos®-metodia on kehitetty noin kuusi vuotta ja kehitystyö jatkuu vielä. Tiimissä työskentelee kuusi ihmistä, jotka haluavat palvelusta toimivan juuri sinulle. Kehitys perustuu näyttötutkintomestari, yrittäjäkasvattaja Raija Marjamaan pitkäaikaiseen elämäntyöhön ja sen tuomaan kokemukseen asiakkaiden ja tiimin parissa.

Testivaiheen jälkeen julkaisimme Stailamos® -palvelun Turun Osaava Nainen Messuilla lokakuussa 2011. Samanaikaisesti avasimme uudet nettisivut yrityksemme nimellä www.stailamos.fi.

Stailamos® -värikirja julkaistiin 2010 ja Turussa 2011 julkaistiin sarjan toinen kirja: Stailamos® -kasvot. Uusia kirjoja julkaistaan lähitulevaisuudessa.

Palvelumme lähtökohtaisena ajatuksena on, että ihminen voi kouluttautua oman tyylinsä parhaimmaksi asiantuntijaksi verkossa ja LIVE-pisteissä kautta Suomen.

Raija Marjamaan ammattimainen tuki on saatavilla koko ajan. Voit soittaa palvelevaan puhelimeen 0600­­­­­­­–303 006 ja kysyä neuvoa sekä tarvittaessa varmista lähettämällä kuvasi tai kuviasi.

Lisäksi voit soittaa klo 9-20 välisenä aikana (myös viikonloppuisin), jotta saisit välittömästi vastauksen ongelmiisi, jotka liittyvät vartalonmuotoon, väreihin ja pukeutumiseen.

Palvelu on tutustumismatka itseen, jossa opit mittaamaan ja katsomaan pigmenttejäsi. Tulos on faktatietoa, ja tämän jälkeen et enää tarvitse ”mutuasiantuntijaa”, vaan voit tarkistaa tuloksen näyttötutkintomestarilta, tai sinua varten koulutetulta ohjaajalta.

Tiimimme tekee vielä lujasti töitä ja on vakuuttunut siitä, että valmistuessaan palvelu tyydyttää asiakkaiden tarpeet. Anna sinäkin meille rohkeasti kehittävää palautetta.

Henkilökunta

Raija Marjamaa

Näyttötutkintomestari ja Yrittäjäkasvattaja

Joonas Niemelä

ICT-Vastaava


Anna-Emilia Piirainen

Graafinen suunnittelijaKiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu
0600 303 006 (2,95€/min + ppm)
info@stailamos.fi
Y-tunnus: 2249244-8