StailamosTUOTTEET
ILMAISOHJEITA
NAISILLE
MIEHILLE
KOULUTUKSET

Kouluta itsesi stailauksen ammattilaiseksi!

Stailamos® -metodi on faktaa, joka perustuu henkilön omiin mittaustuloksiin ja väreissä sinusta löydettyihin pigmentteihin. Nämä tulokset näkyvät jatkossa sinun järkevässä vaatekaapissa ja päälläsi päivittäin.

Tyyli kuntoon Stailamos® -metodin avulla, itseopiskelulla! Ole oman tyylisi paras asiantuntija! Stailamos® -metodi on uusi tapa parantaa tyyliäsi. Stailamos.fi-sivustolta löytyvän materiaalin avulla saat nostettua oman tyylisi uudelle tasolle. Kaupassamme olevan materiaalin avulla opit pukeutumaan omalle vartalollesi parhaiten sopivalla tavalla ja osaat valita itsellesi parhaiten sopivat värit uuden sähköisen värianalyysin perusteella.

Tee hyvä ja järkevä suunnitelma jo tänään, siitä on silkkaa hyötyä sinulle jokaiseen päivään.

Osta Stailamos® -metodin mukaiset ohjeistukset täällä. Voit aloittaa itseopiskelun tyylistäsi heti tai milloin sinulle parhaiten sopii. Kaikki sivuillamme tehdyt tuoteostosi kirjautuvat sinulle automaattisesti tehtyyn omaan profiiliin. Profiilisi on voimassa aina vuoden, viimeisestä ostostasi. Pääset lukemaan ja kertaamaan tyylinosioita, milloin sinulle sopii. Nostat nopeasti henkilökohtaisen tyylin tasoasi ja saat varmuutta itsellesi jokapäiväiseen elämään.

Kun haluat alalle tai haluat päivittää entistä osaamistasi tai haluat lisäosaamista, tule koulutuksiimme. Koulutukset toteutuvat henkilökohtaisen opintosuunnitelman kautta aina näyttöihin saakka. Opettajana on alalla pitkään työskennellyt näyttötutkintomestari, yrittäjyyskasvattaja Raija Marjamaa, joka on myös kehittänyt Stailamos® -metodin sekä tämän palvelun.

Valitse mieleisesi koulutus.

Pukeutumisneuvoja

Stailamos® Pukeutumisneuvojan koulutus (vartalonmuodot), valmistaa sinut joko miesten tai naisten pukeutumisneuvojaksi tai halutessasi molempiin. Palvelu perustuu henkilön omiin mittaustuloksiin ja näihin tuloksiin perustuen se on faktaa. Stailamos® asiantuntijatiimi on laatinut ohjeistusta vuosikymmenen ajan. Materiaalimme on laajasti käytettävissäsi erilaisten muotojen visuaaliseen tasapainottamiseen. Annamme paljon vinkkejä kokeiltavaksesi.

Kasvonmuotojen asiantuntija

Stailamos® Kasvojenmuotojen asiantuntijakoulutus on uusin koulutuksemme. Saat valmiuden konsultoida asiakkaitasi hiustenleikkausten ja kampausten asiantuntijana sekä ohjata asiakasta hänelle sopiviin kasvojenmuodon mukaisiin kehys- ja tuotevalintoihin. Koulutus sopii erityisesti optikko- ja hattukauppiaille.

Värikonsultti

Stailamos® Värikonsultin koulutus on fyysikko Sir Isaac Newtonin oppien mukainen (värianalyysilisenssimme soveltuu pukeutumiseen ja kodin sisutukseen). Sähköinen värianalyysilisenssi kulkee tietokoneessasi mukana ja tämä antaa laajan mahdollisuuden sinulle tehdä työtäsi aina siellä missä on Internet-yhteydet. Voit opiskella sisustuspuolen neuvojaksi tai erikoistua pukeutumisen väreihin. Koulutus sopii kaikille värien kanssa työskenteleville, mm alalla olevat kosmetologit, meikkaajat, ompelijat ja vaatekauppiaat voivat saada lisäansioita värianalyysilisenssimme avulla.

Koulutukset alkavat jatkuvasti Oulussa ja Turussa.

Kouluta itsestäsi Stailamos® -asiantuntija, saat erikoisosaamista ja todistuksen sekä voit opiskella silloin kun sinulle parhaiten sopii. Live-pisteemme sijaitsevat Oulussa ja Turussa tai kouluttaudu itse www.stailamos.fi palvelussamme.

Tervetuloa uudet oppilaat mukaan!

Ilmoittaudu koulutuksiimme www.stailamos.fi tai soita ja kysy lisää 0600 303 006

t.j. Raija Marjamaa


Kiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu
0600 303 006 (2,95€/min + ppm)
info@stailamos.fi
Y-tunnus: 2249244-8