StailamosKäyttöehdot

1. Yleistä

Stailamos.fi (myöhemmin Palvelu) on Stailamos Oy:n, Kiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu Y-tunnus 2249244-8, ylläpitämä kokonaisvaltaiseen imagolliseen viestintään keskittyvä verkkopalvelu. Voidaksesi käyttää Palvelua sinun on hyväksyttävä nämä Stailamos Oy:n palvelua koskevat nimenomaiset käyttöehdot ja Sähköisten Palvelujen Yleiset Käyttöehdot. Jos haluat rekisteröityä tutustu ensin jäsenyyttäsi koskeviin käyttöehtoihin. Rekisteristä vastaa toimitusjohtaja Raija Marjamaa ja rekisterin nimi on www.stailamos.fi.

2. Jäsenyys

Rekisteröitymällä Palveluun käyttäjä vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen tai on saanut huoltajaltaan luvan liittyä www.stailamos.fi -palvelun asiakkaaksi. Stailamos Oy ei vastaa käyttämiensä asiantuntijoiden lausuntojen sisällöstä tai niiden oikeellisuudesta. Hyväksymällä nämä nimenomaiset käyttöehdot käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy palvelun luonteen tukea ja neuvoa antavana apuvälineenä kokonaisvaltaisen imagollisen viestinnän ohjauksessa, tyyliin liittyvissä neuvoissa ja koulutuksissa. Rekisteröitymällä Palvelun jäseneksi käyttäjältä kysytään seuraavat henkilökohtaiset tiedot:

1. Pakolliset tiedot -etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, syntymäaika, sukupuoli

Käyttäjällä on mahdollisuus halutessaan tarkistaa ja tutkia omia maksamiaan analyysituloksiaan sekä lukea ostamiaan Stailamos Oy:n kirjan osioita.

Stailamos Oy voi käyttää asiakastietoja omissa sisäisissä tilastoissa ja hyödyntää yleisellä tasolla Palvelun markkinoinnissa.

Jäsenyys on henkilökohtainen ja sitä ei voi luovuttaa toiselle. Käyttäjä valitsee rekisteröityessään henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen, sähköpostiosoitteen ja henkilökohtainen salasana tulee kirjautumistietojen hyväksynnän jälkeen ilmoitettuun sähköpostiin, tunnuksia ei saa luovuttaa tai ilmaista kolmansille osapuolille. Käyttäjä on velvollinen huolehtimaan käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta sekä on vastuussa käyttäjätunnuksensa käytöstä. Jos käyttäjätunnus tai salasana joutuu vääriin käsiin, jäsen on velvollinen tekemään siitä välittömästi ilmoituksen Palvelun asiakaspalveluun. Onnistuneen rekisteröitymisen päätteeksi käyttäjä saa omaan sähköpostiinsa vahvistusilmoituksen.

Jäsenyyden päättyessä käyttäjätunnus ja salasana sekä henkilökohtaisten osioiden sisältö poistetaan automaattisesti tietokannasta 12 kk kuluttua palvelun lopettamisesta. Käyttöoikeuden päättyminen ei kuitenkaan poista käyttäjää palveluiden tai suoritusten maksamiseen liittyvistä velvoitteista, joihin hän on sitoutunut ennen käyttöoikeuden päättymistä.

Rekisteröityneiden asiakkaiden kesken Stailamos Oy voi järjestää erilaisia kilpailuja, joihin vain rekisteröityneet asiakkaat voivat halutessaan osallistua tai toimia kilpailujen arvostelutuomareina. Kilpailuista ja kilpailujen säännöistä ilmoitetaan erillisessä ”KILPAILUT”-osiossa.

Kaikkeen Palveluun lähettämääsi materiaaliin Stailamos Oy:llä on julkaisuoikeus Palvelun yhteydessä. Osana palvelua voidaan lähettää jäsenille sähköpostitse asiakaskirjeitä. Rekisteröitymällä Palvelun jäseneksi käyttäjä hyväksyy, että käyttäjän antamia henkilötietoja käytetään myös muuhun sähköpostitse tapahtuvaan palvelukohtaiseen viestintään. Stailamos Oy menettelee henkilötietolain edellyttämällä tavalla henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä. Henkilötietolain perusteella sinulla on henkilötietojasi koskeva tarkastus-, oikaisu- ja kielto-oikeus.

Stailamos Oy tallentaa Palvelun asiakasrekisterin. Luottamuksellisesti säilytetyt henkilökohtaiset tiedot ovat henkilötietolain (523/1999) 10§.n mukaiset.

3. Hinnat

Voimassaoleva hinnasto on Stailamos Oy:n kaupassa verkkosivuilla. Stailamos Oy:llä on oikeus muuttaa hintoja tarpeen mukaan.

4. Maksutavat

Palvelun maksut maksetaan verkkomaksuna. Maksutapoina ovat kaikki Nets Oy:n maksutavat. Maksutapahtuman näet omista tilitiedoistasi. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot syötetään pankin omalla maksupäätteellä. Jos haluat maksaa luottokorttimaksuna, korttimaksujen vastaanottaminen onnistuu sujuvasti ja turvallisesti, kun käytät Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- kortteja.

5. Peruutusoikeus

Kun asiakas on päättänyt ostaa tuotteemme maksamalla sen heti, hän on hyväksynyt ostoksensa sellaisenaan ja mitään peruutusoikeutta ei ole tämänkaltaisella tuotteella. Oston yhteydessä hän hyväksyy myös käyttö- ja sopimusehdot.

6. Velvoitteet ja ylivoimainen este

Stailamos Oy:llä on oikeus poistaa palvelu tai osa palvelua käytöstä esim. huollon, päivityksen, palvelun liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi. Stailamos Oy ei anna suoranaisia tai välillisiä takuita palvelun toiminnasta tai ominaisuuksista. Stailamos Oy ei myöskään takaa, että palvelu toimii virheettömästi tai käyttökatkoitta.

7. Nettietiketti

Palautteen antaminen ja vastaanottaminen on osa tyylikästä palveluamme.

Kaikilla Palvelun rekisteröityneillä jäsenillä on oikeus antaa asiallista palautetta ja kehittää toimintaa. Stailamos Oy pidättää kuitenkin itsellään oikeuden vastata tai olla vastaamatta palautteeseen.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin asiallisiin palautteena saamiimme kysymyksiin. Neuvontapalvelussamme asiantuntijat vastaavat ma-su numerossa 0600 303 006 klo 9-20 välillä (2,95€/min + pvm).

Neuvontapalvelumme asiantuntijoita sitoo vaitiolovelvollisuus. Yhteystiedot www.stailamos.fi – palvelu on Stailamos Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu. Osoitteemme on Kiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu

Voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme info@stailamos.fi.

STAILAMOS Oy:n SÄHKÖISTEN PALVELUJEN YLEISET KÄYTTÖEHDOT 3.3.2009

Stailamos Oy:n Sähköiset palvelut (jäljempänä ”Palvelu”) on STAILAMOS Oy:n Y-tunnus: 2249244-8, Kiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu, p. 0600 303 006 hinta 2,95€/min + pvm, jäljempänä Stailamos Oy:n tarjoama sähköinen palvelukokonaisuus.

Palvelun käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä Sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja (jäljempänä ”Käyttöehdot”) sekä kussakin erillisessä palvelussa, mahdollisesti määriteltyjä palvelukohtaisia lisäehtoja.

Palvelu on tarkoitettu ainoastaan käyttäjien henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön, ellei toisin nimenomaisesti ilmoiteta.

Oulu, 24.3.2014

Stailamos Oy


Kiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu
0600 303 006 (2,95€/min + ppm)
info@stailamos.fi
Y-tunnus: 2249244-8