StailamosTUOTTEET
ILMAISOHJEITA
NAISILLE
MIEHILLE
KAUPPA

Hinta: 69 €

Sivumäärä: 120

Stailamos Värikirja

Kuten englantilainen fyysikko Sir Isaac Newton (1648- 1727) totesi kaikkien prisman värien olevan yhteyksissä valoon ja vuodenaikaan. Lisäsimme tämän hienon oivalluksen rinnalle ihmisen omat geeniperitytväripigmentit. Nyt on kaksi hienoa tuotetta syntynyt, sähköinen värianalyysi ja tämä oheinen kirja.

Vanha värianalyysitulkinta antoi vain yhden tuloksen, jonka mukaan olet joko kevät-, kesä-, syksy-, tai talvityyppi. Tutkimuksiemme mukaan (1999–2004) uusi tulos on tulkittavissa tulostava tarkentavilla prosenttiarvoilla. Kehittelymme tuloksena syntyi %-vastaus, minkä mukaan analyysin tuloksessa esiintyy sävyt prosentteina jaoteltuna pehmeään, tummaan, kirkkaaseen, vaaleaan, lämpimään tai viileän sävyyn.

Ensimmäistä kertaa värianalyysin voi tulkita asiakkaan kannalta ymmärrettävästi. Stailamos® metodin mukainen värianalyysitulkinta on kauppiasystävällinen ja luotettava sekä faktoihin perustuva.

Kirjan avulla täsmentyy selkeällä tavalla se väritieto, jota ihminen tarvitsee oppiakseen yhdistämään oikeita sävyjä ja värejä eri vuodenaikojen mukaan sekä myös tutkimaan, heittäytymään uteliaasti väreihin, mitkä ovat juuri itselle parhaita värejä kesään, syksyyn, talveen tai kevääseen.

Kirjasta saat selville teollisuuden käyttämät värinimet sekä saat paljon tietoa väreistä ja niiden vaikutuksista.


Tiesitkö, että Stailamos-kirjasarjan myy Yliopiston verkkokauppa. Löydät Stailamos-Värit, Stailamos-Kasvot ja Stailamos-Hyvän Olon-kirjat täältä. Sarja täydentyy vielä Stailamos-Imagolla ja Stailamos-Vartaloilla.


Kiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu
0600 303 006 (2,95€/min + ppm)
info@stailamos.fi
Y-tunnus: 2249244-8