StailamosTUOTTEET
ILMAISOHJEITA
NAISILLE
MIEHILLE
KAUPPA

Hinta: 79 €

Sivumäärä: 129

Stailamos Hyvä olo kirja

Tämä 129 sivuinen opas sisältää päivittäiseen hyvään oloon paljon vinkkejä. Hyvä olo on tunnetta, varmuutta, viehätystä, voimaa, energiaa, vaikuttamista ja tasapainoa. Se on hyviä yhdistelmiä ja valintoja kotona, työssä, vapaa-ajalla, pukeutumisessa ja ruokailussa.

Hyvä olo näkyy sinussa päivittäisenä onnellisuutena ja oman tasapainoisen tilan viestinnässä muille ihmisille. Hyvän olo on signaalisi. Se viestii sen hetkistä kokonaisvaltaista tasapainoa. Säännöllinen rytmi, liikunta, ulkoilu, terveellinen ruokailu ja hyvin nukuttu yö ovat hyvän olon perustaa. Myös monet muut asiat kuten, terveys, puhtaus, siisteys ja huoliteltu ulkonäkö kuuluvat olennaisena osana päivittäiseen hyvään oloon. Tasapainoa ja hyvää oloa kuvastaa dialogi, jota käyt toisten ihmisen kanssa.

Saavuttaaksesi mahdollisimman hyvän olon, kohtaa itsesi rehellisesi pohdiskellen, tuotatko itsellesi hyvää vai huonoa vointia arjen kiireissä. Oletko ehtinyt syventyä itseesi, vai meneekö aikasi auttaessa toisia? Kuunteletko omaa sisäistä ääntäsi? Hyvän olon järkevät valinnat vaikuttavat pitkällä tähtäimellä positiivisesti elämääsi. Meillä kaikilla on ihmeellinen intuitio eli voimavaralähde, jota voit käyttää arkirutiinien kanssa, kun vain kuuntelet sitä.

Tämän kirjan lukemalla saat vastauksia ja ohjeita, mikä merkitys on omatoimisilla hoidoilla. Syvennyt hetkeksi hiuksiin, karvoitukseen, niiden siistinä ja huoliteltuna pitämiseen, saat tietoa hiusten kolmeen erilaiseen koti värjäyksen kestävyystasoon. Tiedät, miten pidät siistinä parran ja viikset, kulmakarvat, karvaiset sieraimet, kainalokarvat ja muun karvoituksen. Miten hoidat huuliesi ihoa ja mikä merkitys on kokonaisvaltaisen imagollisen viestinnän osuudella suuhygieniaan.

Kirjassa käydään läpi kasvojen ja vartalon ihotyypit, värit ja vartalon hoito, silmät, luomet, kauneusleikkaukset, päivä- ja juhlameikki, aurinkopuuterin käyttö ja silmäripsimeikki. Saat ohjeet miten hoidat säännöllisesti kädet ja kynnet sekä jalat. Saat yksinkertaisen jalkajumppaohjeen, jota voit suorittaa melkein missä tahansa.

Saat vastauksia mikä on unen ja sängyn merkitys ja vinkin mitä ovat hyvät päivittäiset eväät. Voit testata omaa alkoholinkäyttöä tutkailemalla mikä on sinun vyöhyke. Saat hyviä vinkkejä saunaan, miten hyödynnät saunassa olon itsesi hoitoon. Hiusnaamiot, ihonkuorinta, jalkojen hoito jne., samoin erilaiset hoitotuotteet käydään läpi. Saat myös ohjeet saunavastan tekemiseen.

Kirjassa käsitellään aurinkoa, solariumia, aurinkosuojausta ja valon vaikutusta. Lopuksi käydään läpi tuoksut ja niiden voimakkuusprosentit. Näitä kaikkia vinkkejä soveltamalla saat itsellesi aikaan hyvää oloa, jonka tunnet päivittäisenä raikkautena ja onnellisuutena. Kokonaisvaltainen hyvä olo perustuu keskeisesti myös itsehoitojen tekemiseen kotona. Kiireinen elämänrytmi edellyttää osaamista ja itsesi huoltoa, ajatuksella, että olet valmis viidessä minuutissa toisen henkilön kohtaamiseen.


Tiesitkö, että Stailamos-kirjasarjan myy Yliopiston verkkokauppa. Löydät Stailamos-Värit, Stailamos-Kasvot ja Stailamos-Hyvän Olon-kirjat täältä. Sarja täydentyy vielä Stailamos-Imagolla ja Stailamos-Vartaloilla.


Kiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu
0600 303 006 (2,95€/min + ppm)
info@stailamos.fi
Y-tunnus: 2249244-8