StailamosTUOTTEET
ILMAISOHJEITA
NAISILLE
MIEHILLE
KAUPPA

Hinta: 79 €

Sivumäärä: 170

Stailamos Kasvokirja

Stailamos ®-metodin mukainen ohjeistus perustuu muotoon ja siihen tarvittavaan ohjeistukseen, jonka tarvitset tasapainoisen vaikutelman aikaansaamiseksi. Se on faktaa. Se on sinun mittatuloksia yhdessä tiedemiesten todisteellisten illuusioiden kanssa. Sinulle paljastuu juuri sellaiset Stailamos ®-metodin yksityiskohdat, joita sinä voit hyödyntää omassa arkipäivän elämässä näyttääksesi mahdollisimman hyvältä.

Sinun omat välineet, pituus, hiukset, kasvonmuoto, iho, kaulamalli, leuka, korvat jne. ovat välineitä, joilla saavutat yhdessä metodin tekniikan kanssa oivallisen, hyödyllisen tuloksen, jota sinun kannattaa suosia joka päivä. Olet valmiina viidessä minuutissa kohtaaman kenet tahansa.

Stailamos ®-metodin ja muotosi tuntemalla Sinulta jää heräteostokset pois ja saat hyötyjä itsellesi jatkossa.

Stailamos ®-kasvokirjan tieto perustuu Raija Marjamaan, näyttötutkintomestari , OMEK 2005 oivallukseen yhdessä Yliopettaja Jarmon Salon kanssa, löydettyihin illuusioihin, jotka sopivat tämänkaltaiseen neuvontatyöhön ihmisen tasapainottaessa itseänsä, kuosien, materiaalien, eri pituuksien ja leikkausten kanssa yhdessä.Myös siihen pitkäaikaiseen elämän työhön ja siihen asiantuntemukseen mikä on keräytynyt erilaisten lehtien julkaisuista vuosien varrella ja jota materiaalia on käytetty ohjaustyössä jo yli kymmenen vuotta. Omat asiakkaat ovat olleet myös jatkuvan tutkinnan kohde ja heistä saamia tietoja yhdessä on käytetty tässä kirjassa.

Stailamos ®- metodi ohjaa sinut järkeviin hankintoihin, jotka sopivat sinulle, ovat sinun mitoillesi ja muodoillesi parhaat. Mutu- ja makuasiantuntija katoavat, koska luotat mittatuloksiin jotka ovat faktaa.


Tiesitkö, että Stailamos-kirjasarjan myy Yliopiston verkkokauppa. Löydät Stailamos-Värit, Stailamos-Kasvot ja Stailamos-Hyvän Olon-kirjat täältä. Sarja täydentyy vielä Stailamos-Imagolla ja Stailamos-Vartaloilla.


Kiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu
0600 303 006 (2,95€/min + ppm)
info@stailamos.fi
Y-tunnus: 2249244-8