StailamosREKRY

1) Stailamos® värikonsultti, yrittäjä!

Sopii sisustus-suunnittelijoille, kosmetologeille, pukeutumisen myyjille, ompelijoille, ym. kaikille värien kanssa työskenteleville henkiöille. Sinua odottaa pitkälle kehitetty työ metodimme parissa. Sähköinen henkilön omiin pigmentteihin pohjautuva värianalyysilisenssi on valmiiseen yritykseen tuottoisa myynnin lisä ja ALOITTAVALLE YRITTÄJÄLLE HIENO TUOTE, jonka ympärille voi ottaa muutakin myytävää. Konsultaatioon valmistava koulutus kestää min 5 kk- max 1 vuosi. Paikat avoinna mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, Vaasa, Hämeenlinna, Lappeenranta, Lahti, Jyväskylä, Rovaniemi, Joensuu.

Hakemukset: info@stailamos.fi, Lisätietoja: + 358 600 303 006, Raija Marjamaa

2) Stailamos® Kasvomuotoasiantuntija, yrittäjä

Hän osaa opastaa kasvomuodon mukaisia oikeita tuotteita asiakkailleen, mm. silmälasit, kampaukset ja hatut. Konsultaatiokoulutus kestää noin 6-10 kk. Yrittäjiä etsimme seuraaville paikkakunnille, Rovaniemi, Kuusamo, Vaasa, Joensuu, Helsinki, Vantaa, Turku, Kokkola, Jyväskylä, Tampere, Hämeenlinna.

Hakemukset: info@stailamos.fi, Lisätietoja: + 358 600 303 006, Raija Marjamaa

3) Stailamos® Pukeutumisen asiantuntija, yrittäjiä

Etsimme pukeutumisen ammattilaisia toimimaan Opettaja-yrittäjinä / Keski-Suomen, Itä-Suomen ja Länsi- Suomen alueelle. Hakemukset alueellisen opettaja/yrittäjän tehtävistä info@stailamos.fi

4) Stailamos®-lisenssi myyjä on itsenäinen yrittäjä

Hän opastaa ostavan asiakkaan värianalyysilisenssin käyttöön. Tuote sopii sisustuksen ja pukeutumisen tueksi ja se on hyvä lisämyyntiartikkeli kaikille värien kanssa työskenteleville. Värianalyysi on suomen kielen lisäksi käännetty venäjäksi, englanniksi, viroksi, ruotsiksi ja kiina sekä espanja ovat valmistumassa seuraavaksi. Otamme myös vientiin hakemuksia vastaan.

Etsimme yrittäjä-lisenssimyyjiä useille paikkakunnille, Rovaniemi, Vaasa, Joensuu, Lappeenranta, Helsinki, Tampere, Turku ja Jyväskylä.

Koulutuspäivä on kesäkuussa Turussa. Lisätietoja info@stailamos.fi tai + 358 600 303 006

tj. Raija Marjamaa, näyttötutkintomestari, yrittäjyyskasvattaja

Stailamos Oy


Kiilankatu 2 A LH 1, 90120 Oulu
0600 303 006 (2,95€/min + ppm)
info@stailamos.fi
Y-tunnus: 2249244-8

Missio (Finnish)
Käyttöehdot (Finnish)
Sopimusehdot (Finnish)
Register description
Yhteydenotto (Finnish)